Snickare i Stockholm & Uppsala

Snickare med resultat i fokus

Planerar du att renovera och ge ditt hem en modern uppdatering? Vi på Fibritörerna är en grupp erfarna hantverkare som kan hjälpa dig från idé till färdigt resultat. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och har alltid kvalité i fokus för att uppfylla dina önskemål. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert så återkommer vi så snabbt vi kan.
Kontakta oss

Våra byggtjänster

Vi har hantverkare med bred kompetens och lång erfarenhet som kan ta sig an olika typer av projekt. Vid behov kan vi ta in underentreprenörer för att säkerställa en smidig process som följer den uppsatta tidsplanen och budgeten. Här följer några av de tjänster som vi kan bistå dig med. 

Hittar du inte det du behöver hjälp med i listan? Ingen fara. Vi kan mycket mer och kan med största sannolikhet hjälpa dig att uppfylla dina renoveringsdrömmar. Kontakta oss och dela med dig vad du behöver hjälp med.

Stuckatur i sekelskiftesstil

Sekelskifte

Vi är specialiserad på att renovera i sekelskiftesstil. Vi kombinerar traditionell hantverkskunskap med modern expertis.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Renovering av badrum kan förbättra både funktionaliteten och estetiken, skapa en fräsch och avkopplande miljö för daglig användning.

Köksrenovering

Köksrenovering

Renovering av köket kan förvandla det till hjärtat av ditt hem, där funktion och stil går hand i hand för att skapa en trivsam plats för matlagning.

Sekelskiftesstil renovering

Att renovera lägenheten kan förvandla ditt hem och anpassa det efter dina behov och önskemål, samtidigt som den ger ett uppfräschat utseende.

Ritningar nybyggnation

Nybyggnation

Vi är redo att hjälpa dig bygga nytt. Oavsett projektets storlek kan vi hjälpa dig att leverera exakt det resultat du önskar.

Fasadmålning Högvakten 2

Fastighetsunderhåll

Fastighetsunderhåll är avgörande för att bevara och förbättra långsiktigt värde och funktionalitet för din fastighet.

Platsbyggd möbel

platsbyggd möbel

Vi skapar skräddarsydda inredningssnickerier, socklar och specialbyggda möbler som är både funktionella och vackert designade

Bröstpanel

inredningssnickeri

Vi renoverar, kompletterar och tillverkar inredningssnickerier, som socklar, bröstpaneler, elementskydd, fönsterbänkar och möbler.

Referenser

ROT-avdrag på arbetskostnaden

När du anlitar oss vid din nästa renovering kan vi hjälpa dig att dra nytta av ROT-avdraget. Som privatperson kan du dra av 30 procent av arbetskostnaden och upp till 75 000 kr per år och person. Om du vill utnyttja ditt ROT-avdrag i samband med din renovering kan du meddela oss så hjälper vi dig. 

Fibritörerna firmabil

Varför välja oss när du bygger om?

Vi är dedikerade till att leverera ett resultat som bygger på kvalitet och hållbarhet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt projekt kommer att genomföras enligt de uppsatta tidsramarna och budgeten. 

Kontakta oss för ditt nästa måleriprojekt

Vi strävar alltid mot att uppfylla dina förväntningar och kan hjälpa till med såväl större som mindre renoveringar. Kontakta oss gärna redan idag för att diskutera ditt projekt och få ett kostnadsfritt hembesök och prisförslag. Vi ser fram emot att arbeta med dig och förverkliga dina idéer och visioner.