Fibrite logo

Fibrite - mångsidig akustikfärg

För dig som söker ett ytskikt utan att tumma på såväl design som funktionalitet erbjuder Fibrite ett smart alternativ till färg. Fibrite är ett innovativt material som ger en mångsidig lösning och förvandlar invändiga ytor på ett sätt som ökar estetiken, ljudmiljön och hållbarheten. Produkten är brandtålig med hög hållbarhet där fukt kan vandra genom som hindrar mögelpåväxt och bidrar med en behaglig miljö.

Kontakta oss idag!

Fibrites produkter

Fibrite är kalkbaserade produkter som främjar hållbart byggande. Putsen är perfekt för säkerhets- och designkrävande platser. De ger en lättskött helmatt yta i olika kulörer och strukturer. Dessutom är de diffusionsöppna, mögelresistenta och fria från emissioner. Snabbt utförande med verksamma entreprenörer i hela landet. Om du har frågor kring kalkputs, färger, akustikputs, skarvfria undertak eller annat om dessa produkter så är du välkomna att höra av dig till oss.

Fibrite Base

Fibrite Base

Miljövänlig interiörputs perfekt för väggar och tak. Används i offentliga miljöer med höga krav på säkerhet och design. Finns i många färger och strukturer och ersätter effektivt väv, färg och tapet.

Fibrite VF Plus

Fibrite VF Plus

Strukturerad interiörputs med bra vidhäftning, passar till nästan alla ytor, även extremt smutsiga. VF Plus används på gips, betong, berg och plåt i miljöer som gruvor, garage och industrilokaler.

Fibrite Airless

Fibrite Airless

Slät matt puts, enkel att applicera. Airless passar på de flesta ytor och är populär vid målning av inomhusväggar, tak i bostäder, kontor och offentliga utrymmen. Finns i olika färger.

Fibrite Sidacoustic

Fibrite Sidacoustic

Hållbar akustikputs för akustikkontroll och efterklangreducering. Sidacoustic kan användas direkt på befintliga underlag, där man vill behålla rummets ytor, utan att limma absorbenter eller pendla ner gipstak.

Fibrite Fibrophone fin

Fibrite Fibrophone Fin

Akustisk puts för att kontrollera ljud och minska efterklang. Fibrophone Fin används för att skapa ett sömlöst och hållbart ljudabsorberande innertak utan skarvar. 

Fibrite Fibrophone

Fibrite Fibrophone

Hållbar akustisk puts för aukustik kontroll och minska efterklangtiden. Fibrophone kan också fräscha upp befintliga akustikplattor utan att påverka dess akustiska prestanda.

Fibrite Sidac M

Fibrite Sidac M

Hållbar färg med stark vidhäftningsförmåga. Färger är diffusionsöppen och helt utan plaster som motstår mögel samt är snabb att applicera.

Låg ljudnivå till offentliga miljöer

Fibrite är ett mångsidigt material som passar utmärkt i både nyproduktion och renovering av byggnader, särskilt på platser med höga krav på både säkerhet och design, såsom skolor, sjukhus, kontor och industrier.

För de projekt där ljudkvalitet är av yttersta vikt finns även produkter med akustiska egenskaper. Med Fibrite kan du skapa utrymmen som är behagliga att vara i, med förbättrad ljudabsorption och minskad ljudreflektion. Dessutom finns möjlighet att fräscha upp befintliga akustikplattor, vilket ger dem nytt liv utan att kompromissa med deras tekniska funktion.

Fibrite på vägg i skolmiljö

Referenser

Sömlös skarv fibrite akustikputs

Revolutionerande akustikputs och färg

Fibrite är mer än bara en färg – det är en smart och innovativ akustiklösning som förenar färg och puts som går snabbt att applicera. Oavsett om du arbetar med väggar eller tak kan du med Fibrite förvandla invändiga ytor på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

Akustikputs med bra hållbarhet

Med Fibrite skapar du inte bara ytskikt som ser fantastiskt ut, utan som också håller över tid. Materialet har en livsläng på över 20 år – detta leder till minskade kostnader för underhåll och ett bättre ekonomiskt resultat för kunder.

Referens Fibrite vägg

Är du intresserad att veta mer om Fibrite?

För dig som söker en smart, mångsidig och bra akustiklösning för ytskikt är Fibrite det optimala valet för dig. Med dess enkla applicering, långa livsläng och ljudabsorberande egenskaper kommer du att skapa interiörer som imponerar på kunden. Välj Fibrite för framtidens arkitektur och ta dina projekt till nästa nivå.