Målerifirma i Stockholm & Uppsala

Målare med kvalitet i fokus

Fibritörerna är en målerifirma med kvalité och långvariga resultat i fokus. Våra målare kan hjälpa dig med alla sorters måleriarbeten – både när ditt hem eller företagslokal ska målas om i Uppsala och Stockholm. Oavsett om du behöver hjälp med service, underhåll, invändig eller utvändig målning, så är vi med dig i ditt nästa måleriprojekt. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.

Kontakta oss

Våra måleritjänster

Vi är en målerifirma som behärskar en mängd olika målningsprojekt, men våra särskilda expertområden inkluderar följande:

Linoljemålning

Linoljemålning

Vår målerifirma specialiserar oss på linoljemålning för att bevara, återskapa och skapa nya vackra och hållbara ytor.

Fasadmålning Högvakten 2

Fasadmålning

Vi målar din fasaden på ditt hem eller fastighet och ger det ett ansiktslyft, samtidigt som det skapar ett bättre skydd mot väder och vind.

Bröstpanel

Vi både skapar och målar dekorativa väggpaneler som ger ett rum en klassisk och elegant atmosfär i ditt hem. 

Stuckatur i lägenhet

Stuckatur

Vi samarbetar med Gipsstuckaturer och Stuckbema, för målning av lister, dörröverstycken, takrosetter och tak. Invändigt och utvändigt

Bröstpaneler, lägenhetsrenovering stockholm

INVÄNDIG MÅLNING

Vi är experter på invändig målning och skapar professionella, skräddarsydda lösningar som förvandlar dina utrymmen med stil.

Trapphusrenovering Stockholm

Underhållsmålning

För att bevara värdet och stilen på din fastighet krävs underhåll. Vi ser till att din byggnad, fasad och andra ytor att ser fräscha ut längre.

Trapphusrenovering

Trapphusmålning

Vi hjälper dig att få en fin miljö i trapphus i flerbostadshus eller en BRF som är välkomnande för såväl boende som besökare.

Sonaspray Nespresso hamngatan

Akustikputs

För dig som behöver minska buller och förbättra ljudmiljön erbjuder vi unika akustiklösningar med akustikputs från Fibrite  och akustikspray från Asona.

Referenser

ROT-avdrag på måleriarbetet

För dig som är privatperson kan du nyttja ditt ROT-avdrag och få upp till 30 procent avdrag på arbetskostnaden. Vi på Fibritörerna kan förenkla processen för dig och hjälpa dig med ansökan. Önskar du använda ditt rotavdrag i samband med din renovering behöver du bara meddela oss i samband med renoveringen. 

Fibritörerna firmabil

Måleriföretag i Stockholm och Uppsala

Vi på Fibritörerna strävar alltid mot att leverera hållbara resultat med hög kvalitet i varje projekt vi tar oss an. Med vår passion för yrket och noggrannhet i varje penseldrag kan vi hjälpa göra dina visioner till verklighet. Låt oss förvandla ditt hem eller företagslokal till en trivsam och härlig miljö och kontakta oss idag för ett gratis hembesök.

Kontakta oss för ditt nästa måleriprojekt

Välj oss på Fibritörerna när du behöver en målare som aldrig tummar på kvalitet. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök.