Sonaspray logo

Prisbelönt akustiktak för alla

Sonaspray är en världsledande och miljövänlig akustikputs med imponerande ljudabsorberande effekt och stora valmöjligheter – utan att kompromissa med designen. Sprayen går snabbt att applicera och behåller sin prestanda över lång tid. Är du intresserad av att använda Sonaspray i ditt nästa projekt? Kontakta oss på Fibritörerna – vi är exklusiva återförsäljare och auktoriserad installatör av Sonaspray i Sverige.

Kontakta oss idag!

  Olika strukturer för olika behov

  Vår mest efterfrågade Sonaspray finns tillgänglig i ett brett utbud av texturer. Hitta strukturen som passar ditt behov bäst.

  Sonaspray ST-standard

  ST - STANDARD

  Sonasprays grövsta struktur, perfekt för högt belägna utrymmen som atrier, matsalar, badhus och idrottshallar.

  Sonaspray SP Special

  SP - SPECIAL

  En yta med en något mer avslappnad finish och utgör ett utmärkt alternativ till ST. Den kan också skapas som SP – TR för en mer kompakt och lugn yta.

  Sonaspray FC -fin

  FC - FIN

  Denna finare struktur ger ytan en känsla av lyx och hög kvalitet, och den är vanligtvis passande för användning i hotell och lobbyområden.

  Sonaspray

  FCX - XTRA FIN

  FCX representerar den finaste strukturen i Sonaspray-serien och erbjuder en högkvalitativ ljudmiljö på ett ännu mer förfinat ytskikt

  Sonaspray

  FCX - TR

  Denna serie pressar fibrerna på taket efter sprutning och blir mer kompakt, vilket resulterar i en jämnare och mindre rustik takyta.

  Sonaspray EKO

  EKO

  ECO har en struktur liknande FC, men finns endast i en färg till ett lägre materialpris. Alternativet ger den samma akustiska prestanda.

  Absorptionsresultat Sonaspray

  Välj din kulör

  Akustikputsen erbjuds i 8 standardkulörer som inkluderar nyanser av grå, vit, svart och beiga toner. Om du inte hittar den färg du vill ha, finns möjlighet att få Sonaspray i valfri NCS-kulör.

  Sonaspray Vit

  Vit

  Sonaspray ljusgrå

  Ljusgrå

  Sonaspray beige

  Beige

  Sonaspray tan

  Tan

  Sonaspray Kakao

  Kakao

  Sonaspray grå

  Grå

  Sonaspray Noble Grey

  Skiffergrå

  Sonaspray svart

  Svart

  Sonaspray - reducera efterklangstiden

  Oavsett om du befinner dig på ett brusigt kontor, en livlig skola, en trevlig restaurang eller någon annan arbetsplats, så är Sonaspray den perfekta lösningen för att förbättra ljudmiljön. Akustiksprayen är dessutom mer hållbar än de traditionella akustikpanelerna och tar inte upp onödigt mycket utrymme.

  sonaspray från kronor per m2

  Referenser

  Sonaspray

  C2C certifierad akustikputs

  Sonaspray är certifierat enligt Cradle to Cradle (C2C), vilket innebär att produkten uppfyller de högt uppsatta kraven när det gäller miljöhänsyn, hållbarhet och säkerhet. Med akustikputsen kan du känna dig trygg i att du får en produkt som inte bara är högkvalitativ, utan också positivt påverkar både människor och planeten.

  Akustikputsen består av minst 80 procent återvunna cellulosafibrer. Tillsatser används för att säkerställa att materialet uppfyller strikta brandsäkerhetskrav och har genomgått omfattande tester för att säkerställa att det inte innehåller några skadliga föroreningar.  Vid installationen används ett vattenbaserat polymerbaserat lim som är säkert för både miljö och omgivning.

  Termisk isolerande egenskaper

  Sonaspray är främst en ljudlösning, men erbjuder också en extra fördel med termisk isolering. SonaSpray fyller gap, fogar och tomrum när sprayen appliceras på ytan.

  Detta ger utmärkta fördelar för värmehållning, eftersom även små tomrum kan orsaka stora värmeförluster. Vanligtvis ger SonaSpray ett termiskt isoleringsvärde (R-värde) på 3,75. Med en särskild applikation kan kunder uppnå ett R-värde på 19.

  Sonaspray restaurang

  Är du intresserad att veta mer om Sonaspray?

  Om du vill veta mer om Sonaspray, få ett kostnadsförslag eller har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta oss.