Fibrite

Fibrite - Färg som andas

Fibrite är den perfekta lösningen för dig som vill få ett bättre inomhusklimat i din källare eller förrådsutrymme och samtidigt förebygga mögel. Detta miljövänliga och hållbara alternativ till färg bidrar med en mångsidig lösning till dina invändiga ytor för såväl slittålighet och mögelresistens som hållbarhet och estetik. Fibrite är brandtåligt och låter dina väggar andas för att undvika att fukten ska samlas och skapa dålig luft eller mögel.

Fibrite är allt-i-ett-lösningen både för dig som privatperson i ett suterränghus eller dig som storfastighetsägare med förrådsutrymmen eller kulvertar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

  Undvik mögel i din källare

  Hög luftfuktighet i din källare kan leda till fuktiga väggar vilket i sin tur kan, i värsta fall, leda till mögel. Fibrites produkter, som Fibrite Base,  löser detta problem eftersom de är diffusionsöppna, brandhärdiga och mögelbeständiga. De skapar därmed ett brand- och mögetlåligt ytskikt och du behöver inte vara rädd för fukt i väggarna.

  Denna kalkbaserade interiörputs används i både skolor och förskolor inom kommunerna i Skellefteå, Stockholm & Nässjö m.fl. Där har Fibrite applicerats på såväl väggar som tak och därmed löst mögelproblemen, sänkt efterklangstiden och skapat en behaglig inomhusmiljö.

  Gör samma kloka val även du och använd dig av ett lättskött, estetiskt tilltalande och hållbart material som gör att du slipper mögel i din källare.

  Fibrite VF Plus
  Fibrite Base

  Färg till källare som skyddar dina väggar

  Att helt undvika fukt i källaren kan vara en svår uppgift. Bristande ventilation bidrar till stillastående och fuktig luft, och problem med dränering och avlopp kan skapa kondensation, vilket i värsta fall kan leda till mögelbildning.

  Men det går att undvika fuktskador och mögel på den vägg eller de väggar som utsätts för hög luftfuktighet. Med Fibrite kan väggarna andas, fukten blir inte instängd i väggen och färgen flagnar inte.

  Förebygg fuktskada på vägg

  Med rätt färg till din källare kan du enkelt förebygga mögel och fuktskador, och i längden slippa dyra renoveringar och omständliga problem i din eller din verksamhets fastighet.

  Fibrite är både hygroskopisk och diffusionsöppen. Detta innebär att fukten som uppstår inte kapslas in i väggen utan släpps igenom innan mögelsporer hinner bildas. Väggen andas och blir på så sätt mögelresistent eftersom möglet inte får något att bita fast i. Detta gör Fibrite till det självklara valet till källarfärg för dig som vill skapa en behaglig miljö i din källare och samtidigt förebygga mögelpåväxt.

  Läs mer om Fibrite här och kontakta oss för hjälp med hållbart måleri!

  Fibrite mångsidigt färgmaterial med ljuddämpande effekter

  Kontakta oss för ditt nästa måleriprojekt

  Vi strävar alltid mot att uppfylla dina förväntningar och kan hjälpa till med såväl större som mindre renoveringar. Kontakta oss gärna redan idag för att diskutera ditt projekt och få ett kostnadsfritt hembesök och prisförslag. Vi ser fram emot att arbeta med dig och förverkliga dina idéer och visioner.