Renovera lägenhet

Lägenhetsrenovering

Om du är i behov av att renovera din lägenhet så är vi gärna med dig från ax till limpa. Vi har erfarenhet av lägenhetsrenoveringar i Stockholm och Uppsala – allt från modern stil till sekelskiftesstil.

Vi har helhetsansvar och lämnar alltid garantier på arbetet.  Allt från kök, badrum till golv och ytskikt. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt platsbesök och gratis offert.  

Kontakta oss

  Renovera lägenhet - så går det till

  Platsbesök

  Vi gör ett platsbesök för att diskutera ditt projekt och alla dess detaljer och för att förstå ditt behov.

  Planering

  Tillsammans arbetar vi fram olika förslag och alternativ för att möta dina krav och önskemål.

  Start

  När du godkänner och accepterar vårt anbud, sätter vi upp ett startdatum för din lägenhetsrenovering.

  Projekt

  Du tilldelas en projektledare för att underlätta planering, koordinera leveranser och renoveringen påbörjas.

  Resultat

  När renoveringen är klart går vi igenom resultatet med dig för att säkerställa att du är nöjd.

  Vad kostar det att renovera en lägenhet?

  Kostnaden för en lägenhetsrenovering varierar beroende på omfattningen. Ett riktpris att förhålla sig till med standardmaterial är cirka 12 000 kr/kvm2 för en standardrenovering i en lägenhet med normal takhöjd. Priset kan givetvis variera sett till renoveringens komplexitet och val av material. Vill du ha en uppfattning vad din lägenhetsrenovering kostar kan du kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så kan vi lämna ett exakt prisförslag. 

  Renovera sekelskifteslägenhet

  Vi är specialiserade på att renovera sekelskifteslägenheter. Genom att förena traditionellt hantverk med modern expertis kan vi skapa unika lägenheter som bevarar historiens charm, men som samtidigt erbjuder modern komfort och stil. Vi brinner för att renovera sekelskifteslägenheter och är gärna med dig när du vill förnya din. 

  Stuckatur Stockholm
  Platsbyggd möbel

  Utnyttja lägenhetens ytor med platsbyggda möbler​

  Platsbyggda möbler är ett utmärkt sätt att skräddarsy och optimera varje hörn av din lägenhet, vilket inte bara sparar utrymme utan också en känsla av större utrymme med rätt planering. Dessutom ger det din lägenhet en unik karaktär och stil.

  Vi tillverkar skräddarsydda inredningssnickerier, kök och platsbyggda möbler som förenar funktion med vacker design. Vi kan skapa allt från en platsbyggd tv-möbel eller platsbyggd bokhylla till en platsbyggd garderob. Oavsett vilken typ av inredning du önskar kan vi hjälpa dig.

  Renovera lägenhet? Kontakta Fibritörerna

  Vi är redo att förvandla din vision till verklighet.  Vi guidar dig genom hela processen med en tät kontakt under hela projektets gång, så du kan känna dig trygg från start till mål. Vi utför lägenhetsrenoveringar i Uppsala och Stockholms innerstad med omnejd. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och ett gratis platsbesök där vi kan diskutera dina renoveringsbehov och önskemål för din kommande lägenhetsrenovering.

  Fibritörerna firmabil

  Kontakta oss för ditt nästa måleriprojekt

  Vi strävar alltid mot att uppfylla dina förväntningar och kan hjälpa till med såväl större som mindre renoveringar. Kontakta oss gärna redan idag för att diskutera ditt projekt och få ett kostnadsfritt hembesök och prisförslag. Vi ser fram emot att arbeta med dig och förverkliga dina idéer och visioner.