MÅLNING, BYGGNATION & ROT-ARBETEN

Vi hjälper dig i ditt projekt från idé till färdigt resultat!

Våra koncept

Koncept som passar allt från hotell, kontor och skolor till garage och industrier.

MÅLNING

Måla om din lägenhet, måla om ditt hus eller behöver ditt kontor eller företagslokal snyggas till? Vi är proffs på ytskiktsrenoveringar, med stort engagemang, kunniga medarbetare och lång erfarenhet erbjuder vi stor bredd på vårt måleri. Vi ställer hårda krav på kvalitét i alla delar av vårt företag, vilket ger en extra trygghet för dig som kund.

PROJEKT & RENOVERING

Oavsett om ni sitter och skissar på idéer eller har er vision klar brinner vi för att hjälpa er genom hela processen till färdigt resultat.
Vi utför alltid arbetet professionellt och noggrant.

SNICKERI & BYGGNATION

Ska ni bygga om hemma, behöver ni installera ett nytt kök, lägga nya golv eller bygga ny altan? Eller är ni ett företag eller förening som behöver hjälp med hyresgästanpassningar av kontor och fastigheter, underhållsarbeten mm.

ROT-ARBETEN

När du anlitar oss för målning eller byggrelaterade tjänster har du möjlighet att nyttja ROT- avdrag. Du som kund behöver inte ansöka själv utan beloppet dras från anbudssumman och betalas sedan ut från Skatteverket till företaget.
Du som äger din bostad får nyttja upp till 50 000 kr per person varje år, det fungerar som en rabatt på arbetskostnaden, man får göra avdrag på 30% av arbetet per gång.

Om oss

För dig som ställer höga krav på miljö och hållbarhet

Vi har lång erfarenhet av både målning och byggnationer, men när Fibritörerna startade arbetade vi enbart med Fibrite, en Fransk produktserie inom färg och puts. Deras produkter används inom en bred genre, från nyproduktionsbehandling av betongtakbjälklag direkt från gjutning till skarvfria akustikputslösningar i finrummen. Vi har med åren utvecklats till ett företag med samlad kompetens över flera områden så att erbjuda målnings och snickerirelaterade arbeten föll sig naturligt. Vi har goda samarbeten med el, vvs, plattsättare och stuckatörer och syr gärna ihop större projekt i en koordinerande roll. Vi brinner för detaljerna i hantverket och med hjärtat på rätt ställe ser vi fram emot att träffa ännu fler härliga människor i våra projekt. Med vänlig hälsning Daniel Jansson

Vad säger våra kunder

5/5

”Ett imponerande resultat vad gäller absorptionsförmågan av ljudet! Professionella montörer! Bra jobbat, vi är nöjda!”

Tommy Byggare_Svart
5/5

“Vi är väldigt nöjda med jobbet och anser att det är av god kvalité.”

Rikshem

Fibrite

Vi är även specialister på Fibrite, Om ni har frågor kring akustikputs, skarvfria undertak eller annat om dessa produkter så är ni välkomna att höra av er.

Följ oss på Instagram

Kontakta oss

08-520 277 05  | info@fibritorerna.se